Wees een betere partner: 6 Tips!

Je hebt alles voor je lover over toch? En je wilt je relatie niet laten versloffen? Laat dan eens zien dat jij de perfecte partner bent met deze tips!  

1. Wees geïnteresseerd

Ook al houdt je lief van pottenbakken of het verzamelen van pennendoppen, wees toch geïnteresseerd in je lover. Je bent tenslotte toch op hem of haar gevallen? Je partner krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en jij kan wat beter begrijpen wat haar of hem nou zo boeit in deze hobby.

2. Kleine bedankjes

Het is heerlijk om af en toe te horen van je lief hoe blij hij met je is en hoe blij hij is dat jij hem accepteert zoals hij is. Leer elkaar daarom eens wat vaker te bedanken. Het geeft een fijn gevoel. Je kunt dit doen door het gewoon eens af en toe te zeggen of met een kaartje of cadeautje. Raar om een kaartje te sturen als je in hetzelfde huis woont? Helemaal niet, dat maakt het juist leuk! Bekijk ook Dankbaarheid: Direct Gelukkiger met Weinig Moeite.

3. Opruimen die rommel!

De meeste irritaties in relaties ontstaan doordat één van de twee niet voldoende opruimt of meehelpt in het huishouden. Ben jij die persoon? Kom uit je luie stoel en help eens een handje. Je zult snel genoeg zien hoe blij je liefje is! Als je het ook nog vol kunt houden is het helemaal fantastisch! Leer opruimen met 4 gouden regels.

4. Geef elkaar wat ruimte

Wist je nog dat je vroeger zo blij was als jullie elkaar pas weer na een week zagen? Alles was dan perfect en geweldig! Laat elkaar eens los en geef elkaar wat ruimte. Plan jullie zaterdagavond eens onafhankelijk van elkaar in. Ga eens apart stappen of een weekendje weg. Je zult merken dat jullie elkaar ontzettend missen, maar des te leuker is het als jullie elkaar weer zien!

5. Verzorg jezelf

Naarmate je elkaar langer kent word je gemakkelijker met je uiterlijk. Dat is logisch, je voelt je lekker bij die persoon. Kijk alleen uit dat je niet versloft. Blijf sporten en zorg voor jezelf. Zorg ervoor dat je elke dag weer straalt, en dat speciaal voor die ene persoon. Blijf aantrekkelijk voor elkaar! Zoek je goede verzorgingstips? Kijk dan in ons ‘Hou van je Lichaam’ archief!

6. Organiseer een date

Jullie hebben het druk met werk en het huishouden. Daarom zijn jullie ’s avonds uitgeput op de bank te vinden. Draai de knop om en neem je lover mee uit! Regel een romantisch etentje of een gezellig avondje theater of film. Maak je mooi en laat zien dat je de ander nog steeds heel speciaal vindt. Je kunt de sleur in jullie seksleven te lijf gaan door eens iets aparts te doen in de slaapkamer.