Massages

Massage is één van de eenvoudigste manieren om het lichaam te ontspannen en daarnaast één van de meest directe methoden om een diepgaande verbinding met de ander tot stand te brengen.

Massage is ook een manier om liefde en mededogen tot uitdrukking te brengen en als zodanig neemt het in de kunst der liefde een belangrijke plaats in. De bedoeling helemaal bij jezelf te blijven en om te leren om gaan met je eigen seksuele energie, en het niet meteen weer op een ander los te laten.

Plezier en genot in het leven.

Vind jouw natuurlijke gevoelens, jouw vreugde en spontaniteit, want dit maakt jou vrij in alle aspecten van het leven.
Een tantra massage zoals ik die geef helpt jou dit te (her-) ontdekken en te cultiveren. Ik geef jou een liefdevolle tantrische massage die zowel sensitief, prikkelend als ontspannend is. Je wordt van top tot teen gemasseerd en je hoeft helemaal niets te doen, alleen maar te ontvangen. Voel je vrij om je over te geven aan jouw sensualiteit en genot en laat jouw levensenergie stromen.

Een tantramassage is een zeer tedere en sensuele ontspanningsmassage waarbij het hele lichaam wordt gemasseerd, inclusief de geslachtsorganen. Tijdens deze heerlijke massage word je uitgenodigd uit je hoofd te komen, meer te gaan voelen (in hethier en nu zijn) en je orgasme te intensiveren.

Met een tantramassage kun je je bevrijden van (seksuele) blokkades en schuldgevoelens (Klopt dit wel? Is dit wel goed? Zo ben ik niet opgevoed. Wat zal mijn omgeving hier van denken?). En dit is waar tantra(massage) begint. Tantra(massage) nodigt je uit om te zijn wie je bent, jezelf in al je kwetsbaarheid en (levens)kracht volledig te accepteren en te genieten.

De massages binnen ons aanbod zijn geen gelegenheden om te komen tot vrijen, kusjes geven o.i.d. De Tantramassages zijn erop gericht om samen te werken met je eigen energie, zo ook je seksuele energie. Wij zullen je aanmoedigen je aandacht te richten op je ademhaling, je eigen lichaam en gevoelens, in plaats van naar buiten te regisseren. Er kan Body to Body contact ontstaan om de energetische doorstroom te verhogen en daarmee de massage zo volledig mogelijk te kunnen benutten ter verruiming van het bewustzijn.

Body Love in Connections