Kashmire Sessie

Kashmiri massage  Heel geschikt voor koppels 

is een holistische, meditatieve, intuïtieve  massage uit het oude Kashmir  voor heling en transformatie waarin je mag ontspannen en loslaten. Dit is een prachtige, liefdevolle en sensuele massage voor het gehele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen. De massage wordt gegeven op een massagematras. Je wordt van top tot teen in de warme olie zacht, speels en met langzame bewegingen overal gemasseerd.

Door deze massage is dat men uit je hoofd en langzaam maar zeker steeds minder gedachten krijgt en je steeds meer gaat overgeven aan wat er in je lichaam ervaart.

Het effect van deze massage is dat je het lichaam ervaart zoals een baby, met een soort van alomvattende, niet-gedifferentieerde totaliteit. De massage is niet gericht op het bereiken van seksuele stimulatie of een ontlading, maar eerder op diepe ontspanning, heling en een zalige ervaring van de lichaamseigen levensenergie die is gecentreerd in de lichaamsmeridiaan.

Tijdens deze massage wordt rijkelijk gebruik gemaakt van warme massageolie.

“Een reis naar heling is een reis die iemand zelf onderneemt , zonder doel of enige intentie van de gever. Door alles te laten zijn zoals het is, geef je de persoon terug aan zichzelf.”

Een liefdevolle Tantrische massage die zowel sensitief, prikkelend als ontspannend is.

Een massage zoals ik die geef helpt jou dit te (her-) ontdekken en te cultiveren.Je wordt van top tot teen gemasseerd, geen enkel plekje wordt overgeslagen. Je hoeft helemaal niets te doen, alleen maar te ontvangen.

Voel je vrij om je over te geven aan jouw sensualiteit en genot en laat jouw levensenergie stromen

Het is een natuurlijk proces tijdens deze massage dat sommige mensen dit als opwindend ervaren, puur vanwege de gebieden waarmee contact is. Die opwinding wordt verspreid over je lichaam.

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding, een diepe staat van ontspanning te laten ontstaan en vertrouwd raken met lichamelijk contact in plaats van een erotische ervaring.

Deze massage geef je partner met warme olie op een zachte, comfortabele matras.

Deze sessie duurt minimaal 1.5 á 2 uur waar je tips en tools aangereikt krijgt om je partner te masseren.

kosten € 80 per uur.