Wie in Body In Connections, BLIC

 

 

Body Love in Connections

 

Hallo ik ben Deva,

Door het ontdekten van  praktische behoeftes, verlangens en passie om te delen in de workshops. Deelde mensen hun verlangen om ervaringen te delen met anderen. In de omgeving waar men leeft, woont, werkt is er vaak een taboe op intimiteit en seksualiteit, ingegeven door naar onze mening, opvoeding en religie. Waardoor liefde, genot en vrijheid ongewild wordt verdrongen.

Foto D klein

Mijn leven heeft een andere wending gekregen door de toewijding van moederschap van mijn 4 kinderen, die mijn grote leermeesters zijn. Het moederschap te combineren met studie, werk, een bewustwording van innerlijke groei en vele levenservaringen. Waarbij ik graag mijn passie met anderen wil delen en hen inspireren meer vanuit het hart te leven, hen uit te nodigen hun angsten te overwinnen, om zo meer in contact te komen binnen jezelf en de  wereld om je heen. Tantra & Tao heeft en blijft mij inspireren en maakt mij bewust.

Mijn achtergrond van kinder- en jeugdwerk, lichaamsgerichte therapie en Complementaire Holistische Natuurgeneeskunde, begeleidstre/coach in de zorg, Tantra & Taoische levenskunst hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

Cursussen en trainingen heb ik gevolgd: NLP, Davis Counseling, Aura- en chakrahealing, Quantum Touch-behandeling, Reiki I, II en III, Tantra & Tao, Orgaanmassage Nei Chi Tsang, Reconnection, Tao, diversen massages etc.

 

 

 

De opzet is niet-commercieel, dat wil zeggen ik streef ernaar dat kosten en opbrengsten in evenwicht zijn.

 

Body Love in Connections

 

Reacties zijn uitgeschakeld.