Wie is Body Connections BLIC

Hallo ik ben Deva,

Een diep gekoesterde wens om meer in contact te zijn met mij zelf en te ervaren wat het mij doet. Heb ik mij zelf verdiept en ontwikkeld als coach -Tantrika & Taoiste. Waar ik ieder individu die graag zijn/haar diepgang en spirituele  verbinding wil leren ontwikkelen  door het ontdekten van in hun praktische behoeftes, verlangens en passie op weg helpen ermee in verbinding te komen.

Deze te delen in individuele sessies en of in de workshops. Waarin men kennis maakt met [energie]-oefeningen, speelse tantra oefeningen en taoistsche oefeningen. Je gebruikt hierbij een aantal tantrische- en taoistische sleutels waaronder adem en bewegingsoefeningen .

Je ervaart het tantrische bewustzijn en leert om meer in het NU te zijn. Hierdoor kan je ervaren meer in verbinding te zijn met jezelf, je lichaam, je hart, je gevoelens in liefde, ontspanning ervaren en verruiming in een zachte stroming in jou zelf.

Foto D klein

Mijn leven heeft een andere wending gekregen door de toewijding van het moederschap van mijn 4 kinderen, die mijn grote leermeesters zijn. Het moederschap te combineren met studie, werk, een bewustwording van innerlijke groei en vele levenservaringen. Waarbij ik graag mijn passie met anderen wil delen en hen inspireren meer vanuit het hart te leven, hen uit te nodigen hun angsten te overwinnen, om zo meer in contact te komen binnen jezelf en de  wereld om je heen. Tantra & Tao heeft en blijft mij inspireren en maakt mij bewust. Gespecialiseerd door Mantak Chia in de leer van de “geheime van de seksuele man en vrouw”. Waar ik ieder erin kan begeleiden individueel en samen met je partner.

Mijn achtergrond van kinder- en jeugdwerk, lichaamsgerichte therapie en Complementaire Holistische Natuurgeneeskunde, begeleidster / coach in de zorg, Tantra & Taoische levenskunst hebben mij gevormd tot wie ik nu ben.

Cursussen en trainingen heb ik gevolgd: NLP, Davis Counseling, Aura- en chakrahealing, Quantum Touch-behandeling, kundalini Reiki, Tantra & Tao, Orgaanmassage Nei Chi Tsang, Reconnection, Tao, Mantak Chia, diversen massages etc.

De opzet is niet-commercieel, dat wil zeggen ik streef ernaar dat kosten en opbrengsten in evenwicht zijn.

Geregistreerd therapeute

Aangesloten bij Tantrawijzer.nl

Body Love in Connections