Algemeen over massages

Body Love in Connections

Massage is één van de eenvoudigste manieren om het lichaam te ontspannen en daarnaast één van de meest directe methoden om een diepgaande verbinding met de ander tot stand te brengen.

Massage is ook een manier om liefde en mededogen tot uitdrukking te brengen en als zodanig neemt het in de kunst der liefde een belangrijke plaats in.

Regelmatige massage bevordert de bloedsomloop en helpt het lichaam bij het zich ontdoen van gifstoffen.

Onze samenleving zou er beter uitzien, indien we de gewoonte ontwikkelden elkaar een ontspannende en genezende hand- en voetmassage te geven. 

In het Oosten leert iedereen de één of andere massagetechniek en zowel voor eenvoudige dorpelingen als stedelingen en voor de courtisanes van een maharadja. Voor yogi’s is massage een belangrijk onderdeel van hun leefwijze.

Genezende en ontspannende massage moet een wezenlijk onderdeel van je verhouding worden. Indien het tijdens het voorspel gebeurt, raakt het lichaam alle in de loop van de dag opgedane spanning kwijt en bereikt het de graad van ontspanning, die van belang is voor de uitdrukking van een zich immer ontwikkelende liefde.

Gebruik massage om je gevoelens tot uiting te brengen; wees niet bang om je gevoel door je vingertoppen naar buiten te laten stromen.

De holistische gedachte dat de hele mens aangeraakt wordt, zowel lichaam als geest als het denken. Gevoelens van lust en zinnelijkheid die uiteindelijk een belangrijke bron van onze levensvreugde uitmaken horen bij een tantramassage.

Een doeltreffende massage kan zowel bestaan uit een diepgaande spiermanipulatie als uit het opleggen der handen.

Massage kan gebruikt worden om te genezen, te ontspannen en in het algemeen om de lichamen van een paar af te stemmen; daarnaast is het een uitstekend middel om  de seksuele energie door je lichaam heen te laten stromen.

Tantramassages worden aanbevolen om o.a. stress te lijf te gaan, onzekerheid te overwinnen, seksuele problemen op te lossen en weer in jezelf te geloven. Ze geven je kracht en vitaliteit en je voelt de liefde voor jezelf.

Verschillende massages kan men zien  bij de submenu’s.

Mijn streven is om je te laten voelen wat het je doet en geven praktische tips om de massage ook thuis bij je partner uit te oefenen.

 De sessies worden gegeven in Arnhem en Nijmegen  

Body Love in Connections