Voel je zekerder in bed: 5 Tips!

We zijn allemaal wel eens onzeker over ons lichaam. Ook zijn we allemaal wel eens onzeker in bed. In bed zijn jouw cellulitisbillen en flubberbuikje héél goed te zien. Tenminste, dat denk jij! Wil je niet meer onzeker zijn? Met deze tips maak jij je niet meer druk om die drildijen!

1. Maak jezelf mooi

Wanneer je jezelf mooi maakt voor je lief, zal hij echt niet op dat buikje letten. Hij zal waarschijnlijk niet eens de kans krijgen. Neem een lekkere douche en zorg ervoor dat je heerlijk ruikt. Was je haren met de lekkerste shampoo en onthaar je benen, oksels en eventueel je bikinilijn. Draag mooie lingerie en draag je lekkerste parfum en hij vindt je geweldig.

 2. Wees romantisch!

Door een mooie en relaxte omgeving zal je jezelf ook meer op je gemak voelen. Zorg ervoor dat het licht gedimd is of voor mooie kaarsen. Kaarsen zijn ideaal, want deze laten lelijke plekjes niet opvallen. Iedereen is mooi in kaarslicht. Strooi rozenblaadjes op bed en zet een zacht ontspannen muziekje op. Jij zult je meer relaxed voelen en minder onzeker over je eigen lijf.

3. Voel je mooi

Zelfvertrouwen is mooier dan maatje 36! Wanneer je vol vertrouwen en zekerheid het bed instapt met je lief, zul je merken dat het allemaal veel gemakkelijker gaat. Waardeer jezelf zoals je bent en weet dat je mooi bent. Overdrijven hoeft natuurlijk niet, maar onthoud wel dat je speciaal bent. Wees blij met de lichaamsdelen die je hebt en concentreer je niet op de lichaamsdelen die je minder mooi vindt. Kijk naar je totale plaatje.

 4. Jij bent het!

Onthoud goed dat hij van je houdt en alleen jou wil! Hij is gevallen op je karakter maar ook op je lichaam. Hij wil graag bij je zijn, met je zoenen en je aanraken. Jij bent zijn ware, dus er is geen reden om onzeker te zijn!

5. Blijf genieten

Het zou onwijs zonde zijn als je niet zou genieten van dit moment met je lief. Probeer je onzekerheid opzij te zetten en te genieten van elkaar. Praat af en toe over je onzekerheden en je zult merken dat je onzekerheid langzaam zal verdwijnen.