Aanmelden

     

Boekingen via info@bodyconnections.nl of 06 81 087 167

Bij afzegging van de gemaakte afspraak zie Algemene Voorwaarden

Mocht je de noodzaak voor een sessie voelen en je inkomen /de bijdrage voor de sessie je ervan weerhouden, betalen in twee termijnen is mogelijk.

Voor meer informatie zie links massage, mail of bel ons

Body Love in Connections

                                                               Boekingen 

Kennismaken met Massage 

– Bij de massages ligt het accent op de doorstroming van de seksuele energie en heling.

– Er wordt gebruik gemaakt van elementaire technieken, die bij de man tot meer genieten en transformatie leidt zonder ejaculatie en bij de vrouw tot een cumulatie van hoogtepunten.

De massage wordt gedaan door een vrouwelijke Tantrika.

– Tantra Tao kennismaking massage  1u  € 80,- .

 

Koppel relatiegesprek verbetering

– 45 min durende intake, om de tafel met een kop warme thee of glas water € 40,- .

– Coaching biedt ondersteuning en inzicht, passend bij wat in jou of jullie leven speelt. Dat kan een traditionele relatie zijn. Soms kan dat ook een ‘relatie anders’ zijn, zoals bij liefde tussen partners van gelijke geaardheid of relaties waarbij meerdere liefdes tegelijk een rol spelen.

– Vervolg afspraak voor anderhalf uur incl. de leer met technieken van de seksuele man / vrouw van uit het Taoïsme  € 150,00.

– Een romantisch en ontspannen ‘liefdescadeau’.

– Ervaar verbondenheid en intimiteit. Speels, verdieping in je relatie, tot een liefdevol samenzijn      2u € 200,00.

Een sessie vindt plaats in een door Body Connections te bepalen ruimte. De massages binnen ons aanbod zijn geen gelegenheden om te komen tot vrijen, kusjes geven o.i.d. De Tantra-massages zijn erop gericht om samen te werken met je eigen energie, zo ook je seksuele energie. Wij zullen je aanmoedigen je aandacht te richten op je ademhaling, je eigen lichaam en gevoelens, in plaats van naar buiten te regisseren. Er kan Body to Body contact ontstaan om de energetische doorstroom te verhogen en daarmee de massage zo volledig mogelijk te kunnen benutten ter verruiming van het bewustzijn.