Kennismaking Tantra en Tao

Body Love in Connections

Individueel of samen

Tantra en Tao gaat o.a. over het ontwaken en het ontdekken, dat je verliefd bent op het leven. Het verlangen naar heling. Het verlangen naar een leven waarin het hart veilig is en je ten volle kan vertrouwen.

Een Tantra massage brengt je in contact met de schoonheid en de betekenis die reeds in ons alledaagse leven aanwezig is.

De Tantra massage bestaat uit verschillende onderdelen om in contact te komen met jezelf en om te leren ontvangen, zodat je in volle overgave kunt genieten van een energie volle massage, welke een verrijking is voor lichaam en geest.

De sessie start met een meditatie om meer de alledaagse dingen die je bezig houdt naar de achtergrond te brengen, de drukte van de dag even achter je te laten. Waarna je helemaal in jezelf en met jezelf in het hier en nu aanwezig bent. Om je volledig over te kunnen geven. Je bewust te laten worden van je eigen lichaam en energiestroom.

Kennis maken met verschillende massagetechnieken, waarbij zachtheid en de aandacht met de verbindingen in je  lichaam en je energiestromen.

Geniet intens van je zintuigen. Wanneer je zintuigen tot leven komen ontstaat er genot in het leven van alle dag.

Door bewust en stil in jezelf te worden en in het moment [het nu] te zijn, kun je pas luisteren ‘naar je zelf’ en de ander.

Tantra een schatkist om je mogelijkheden als mens ten volle te benutten.

Opbouw:

Welkom na binnenkomst. Kort maken we kennis met elkaar en een kleine uitleg over de Tantra sessie.

Er volgt een Tantra groet gevolgd door hart meditatie.

Waarna wordt kennisgemaakt met Tantra en Tao technieken de seksuele kunfu, en hierna volgt de massage.

We praten kort na over je ervaring en je kunt vragen stellen. We sluiten af met een Tantrische groet.

Je kunt ons natuurlijk ook een mailtje sturen info@bodyconnections.nl

Body Love in Connections