Liefhebben en Seks

Body Love in Connections

De weg van seks naar liefde

De man en vrouw samen een goddelijke liefde ontdekken. Trouw te zijn aan de liefde en eerlijk in hun relatie. De liefde zien zoals zij is. Zonder doel is liefde hopeloos. Het doel van liefde is wat jouw individuele plek is in de liefde of in het leven op aarde.

Hoe men de liefde lichamelijk bedrijft. Hoe de man de vrouw lichamelijk kan bereiken. Elkaar helen. Als de man erin slaagt om tijdens het vrijen de fijnste, vrouwelijke energieën op te wekken en in zich te nemen. Deze buiten gewoonlijke prachtige, goddelijke energieën zijn exquis en intens.

Hoezeer een vrouw van haar partner houdt en hoe graag zij hem ook haar liefde wil geven, ze kan en zal hem haar goddelijke energieën niet schenken zolang hij niet zichzelf is, zolang hij nog niet volledig geïntegreerd is en op één lijn staat met de liefde.

Een volledig geïntegreerde man kan in zijn lichaam de goddelijke vrouwelijke energieën opnemen. Die kan een vrouw alleen maar schenken als je samen op de juiste manier vrijt.

De man moet in staat zijn om genoeg van haar te houden; dat wil zeggen, goddelijk en onbaatzuchtig van haar houden onder het vrijen. Voldoende liefde in zijn lichaam opnemen en uit te drukken om het hoogste doel van haar te kunnen bereiken en genoeg liefhebben om de goddelijke energieën uit haar diepste centrum naar boven te halen. Zo van een vrouw houden is het enige werkelijk gezag dat een man ooit over heeft voor een vrouw.

Zuivere liefde……..

Body Love in Connections