Tao Healingmassage

Body Love in Connections

 Genieten, bewustwording, leren en ervaren op het gebied van aanraken, intimiteit, relatie en seksualiteit. Massage en oefeningen volgens Tao van de seksualiteit en Tantra.

Deze massage geeft een verbreding van het inzicht op het gebied van aanraken en ontvangen, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit als normaal en noodzakelijk voor een gelukkig ,gezond leven en meer levenslust.

Een gelukkig en gezond leven, voor jezelf en binnen je relatie is van belang hoe je van jezelf houd en in contact bent met je eigen lichaam. De energie van jouw liefde stroomt door jouw lichaam om van het leven te genieten in vreugde en geluk om ook te delen met anderen.

Lichaamsbewustzijn, lichamelijk contact, de beleving van intimiteit in
respect en de wijze waarop mensen met elkaar omgaan, staat centraal in de filosofie van de masseurs.

Tijdens de massage een andere dimensie toe te voegen aan de beleving van aanraken en aangeraakt worden. Daarnaast (en daardoor) krijg je ook een andere kijk op de beleving van erotiek en in een relatie. Door middel van respect, een speciale manier van massage, aandacht en oefeningen kan er een verrassende en nieuwe interesse  voor jezelf en in elkaar ontstaan wat de gehele relatie weer sprankelend en spannend maakt.

Een genezende en ontspannende massage, dat een wezenlijk onderdeel  moet worden van je verhouding. Het lichaam raakt de opgebouwde spanning van de dag kwijt en bereikt de graad van ontspanning.

De sessies vinden plaats in Nijmegen en Arnhem.

Body Love in Connections