Man / vrouw

Body Love in Connections

Deze pagina is opgezet  om te lezen welke informatie voor de man zowel voor de vrouw

van belang kan zijn in de weg van Seks naar Liefhebben.

Regelmatig komen er toevoegingen

Body Love in Connections

Vrienden zijn er om van te houden. Houden van, iets bijzonders, groot, eenvoud, moeilijk, magisch, leuk, niet snel te verkrijgen.

Houden van groeit, een band die ontstaat, omdat “het” er is, je raakt elkaar aan op een bijzondere manier, respect, geduld, ruimte en vooral vertrouwen.

Vertrouwen dat er niet zomaar is, je kwetsbaar op durven te stellen, openen voor anderen. Vertrouwen iets wat je niet zomaar doet. Door je ervaringen heen, geraakt of niet, geeft je intuïtie aan dat je iemand kunt vertrouwen of niet.

Hoe belangrijk is dan eerlijk zijn, niet liegen, de waarheid voor je houden, of gewoon het niet durven te vertellen. Een waarheid die iedereen verdiend. De waarheid die andere en jezelf verder helpen in het leven.

Verraad, vreemdgaan, of niet de waarheid zeggen. Woorden met een “gevoelige betekenis en zware lading”, iemand kwetsen (on)bewust! Verschrikkelijk als het in je omgeving gebeurd, iemand waar je van houdt.
Gemakkelijker om ermee om te gaan als ze verder van je afstaan.

Het vergeten en vergeven van een leugen, het gevoel van vertrouwen dat een knak heeft gekregen en je weer zal “moeten” opbouwen.

De waarheid, magisch toch? Hoe belangrijk is het dan niet om deze uit te spreken, genuanceerd en respectvol. Respect wat deze vriendschap ook verdiend, ook al is de waarheid hard.

Maak er een “oprechte” waardevolle dag van…