Man

Mannen hebben vaak de gedachten (die ze bespreekbaar maken ) dat ze ergens aan moeten voldoen, zich moeten laten zien, hun eigen ego belangrijk vinden. In gesprek met deze mannen in een sessie valt langzaam het schild af, de muur om hen heen wordt lager.

Daarvoor in de plaats kan een man zich, misschien net als iedereen, wel eens worstelt met het aangaan of hebben van een relatie. Vaak zijn er psychische seksuele problemen, zoals erectieproblemen en impotentie.
Te snel of niet kunnen ejaculeren komt vaak ter sprake. Het hebben van prestatie angst en onzekerheid, misschien wel de oorsprong van hun angst.

Vaak zijn deze mannen  bezorgd over hun seksuele prestaties. Kunnen onrealistische seksuele verwachtingen hebben en stellen hun seksuele prestaties gelijk aan succes. Met als gevolg angst, stress, erectie problemen en seksuele spanningen met de partner. Meestal is de behoefte niet gelijk aan die van hun partner.

Wees hier realistisch in, dat kan nu eenmaal niet.

Het gevolg is dat er bij de partner, of bij beide partners, een grote angst en ongerustheid ontstaan als er problemen zijn van seksuele aard zoals die zich kunnen uiten in, geen zin, geen opwinding of erectieproblemen.

Deze problemen van een van de partners staat een bevredigende (seksuele) relatie in de weg.

Praten met je partner is de eerste stap naar een relatie die weer de moeite waard is. Vind je dit lastig voel je welkom om hier over te praten.
Op diverse vlakken kan ik je of jullie verder helpen.

Maak een afspraak voor:

Kennismaking gesprek.

Individuele massages

Partner massage of Tantra cursus.

Coaching, oefeningen en stress ontladende oefeningen.

Maak de eerste stap en voel je welkom.