5-delige serie workshops voor Beginners, Singles en Stellen

Body Love in Connections in samenwerking met de Djoj in Rotterdam

Verbinden in Liefhebben”  

Leven in harmonie, seksuele geheimen ontdekken, genieten van je seksualiteit, heling en vitaal oud worden voor stellen en alleengaanden.

Warmte, veiligheid, genegenheid, lachen, gehoord worden, begrip, ontvangen, overgeven, dankbaar zijn, stralen en dichtbij je hart kunnen blijven. Wensen om het leven zo bijzonder en wenselijk te maken.

In onze workshop geven wij aandacht aan bovenstaande onderwerpen.

Oefeningen en tips worden gegeven die gemakkelijk thuis te beoefenen zijn. Langer genieten van elkaar door simpel de energie in het hele lichaam te voelen stromen die aangewakkerd kan worden door mooi sensuele aanrakingen. De leer van een Tao methode vanuit “De seksuele geheimen van de man” om te oefenen “orgasme te beleven” zonder energie verlies en in volledige kracht door het hele lichaam te beleven. Aanraken en ontvangen, intimiteit, sensualiteit  als een normale gang van zaken en noodzakelijk voor een gelukkig en gezond leven.

Intimiteit en sensualiteit nemen een belangrijke plaats in gedurende ons leven. Het is de krachtigste energie die al in ons zit en alleen maar moeten activeren.Waarbij een hormoon in je lichaam hierdoor wordt geactiveerd waardoor je fijn voelt.

Taoïstische basis oefeningen worden gedaan  (training) met meer verdieping.

Onderdelen die in het aan bod komen:

  1. Verschillende elementen en zintuiglijke waarnemingen vanuit de Tantra & Tao
  2. Taoïstische liefdes technieken
  3. Aanraken en in contact zijn met jezelf en de anderen
  4. Leren hoe je jezelf en samen seksueel kunt helen met massage.
  5. Jouw energie om dicht bij je hart te blijven en al datgene te mogen ervaren
  6. Meer genieten van de liefde en van het leven!
  7. Praktische technieken worden je meegegeven, die gemakkelijk thuis te beoefenen zijn

Het worden leuke, spontane workshops in een veilige sfeer met gevarieerde elementen die passeren o.a. dans, meditatie, massage en veel Tantrische & Taoïstische oefeningen

Dit alles in een veilige setting. We leren je (weer) meer en intenser te genieten van jezelf en je partner en alles wat er in je leven is, ook de kleine dingen. Met veel aandacht voor de zintuigen.
Wij gaan uit van gelijk aantal stellen, mannen en vrouwen, ongeacht leeftijd, die open staan om zich te verdiepen in de seksualiteit en vitaliteit.

De workshops worden gegeven door Deva .

Wij gaan uit van een klein sfeervol intieme groepje.

Aanmelding op volgorde van betaling.

                  Body Love in Connections