Vajra – Yoni massage thuis komen in jezelf

foto

Ieder heeft vaak een beroep en werkt hard, thuisgekomen, wil je graag je huis in orde houden, boodschappen doen, eten koken, zorgen dat de was gedaan en gestreken is. Als ze vader / moeder de kinderen verzorgen, opvoeden, helpen met huiswerk enz. Een daarboven wil je natuurlijk ook nog een goede partner voor elkaar zijn. Je zou van minder in de stress en vermoeidheid raken. Zo zijn er  nog andere zaken die ik als man/vrouw waarschijnlijk niet zie.

Seksualiteit kan er dagelijks onder druk  door staan. Alles wat je moet doen en de stress en vermoeidheid die dat geeft. Iedere dag zou je aandacht voor jezelf en elkaar moeten hebben, helaas holt ieder van hier naar daar. Is het moeilijk dat een seksuele relatie na de eerste spannende en onstuimige jaren wat ’slijt’, een beetje (veel) ondergesneeuwd raakt. Niet omdat ze niet wil, maar een mens kan nu eenmaal niet alles. Vaak wordt seks één van de ‘huishoudelijke taken’ die er ook bij horen. Niet bepaald een gunstig uitgangspunt voor een vrouw om zich lekker in haar vel te voelen.

Een massage, en speciaal een vajra/ yoni massage, brengt een moment van absolute rust en bezinning. De man/vrouw wordt plots het absolute middelpunt, hij/ ze krijgt álle aandacht, onverdeeld en volledig. Het gaat alléén om hem/haar, om hem/ haar lichaam, hem/haar geest, de man/ vrouw zijn. Enkele uren lang kan hij/zij alles vergeten en zich op zichzelf concentreren. Terug gevoelens toelaten die naar de achtergrond gedreven zijn, nieuwe gevoelens toelaten. Je hoeft niks te doen (ok, een paar keer omdraaien op de massagetafel….) en  is volledig in controle. Alleen maar ontvangen en niets hoeven te geven. Geen verwachtingen hoeven inlossen, niets.

Als het een massage met een therapeutisch doel is zal ze zonder enige terughoudendheid kunnen praten over alles wat haar bezig houdt, emoties laaien in die situatie vaak hoog op en varieren van kwaadheid tot diepe blijdschap. Tranen. Praten over wat je voelt en denkt, wat je verlangens en angsten zijn, wat je diep in je bezig houdt kan bevrijdend werken.

Je voelt dat je veilig bent, dat je met respect en liefde behandeld wordt, dat handen een helende taak hebben en niks negatiefs. En dat terwijl je in je leven vaak geleerd hebt dat het juist andersom is. De massage van de vajra/ yoni is een (grote) stap verder: je daar aan laten raken door een ‘vreemde’ en je toch veilig en geborgen voelen is al en ervaring op zich, voelen dat “het” nog voor iets anders dient, dat het de poort en de sleutel tot je diepste emoties is, is voor veel mannen en vrouwen een geheel nieuwe en ongelofelijk intense ervaring. Je voelt je terug mooi, volledig, aantrekkelijk, geliefd, warm…..

Je voelt hele nieuwe dingen, je wordt op een andere manier en op andere plaatsjes aangeraakt…. Maar bovenal geldt voor bijna iedereen die voor deze massage kiest dat het héérlijk is om het middelpunt te zijn, naakt, kwetsbaar te zijn en te voelen dat je niet gekwetst wordt maar verzorgd, vertroeteld. Je gaat je anders voelen, je voelt je terug jong, mooi, aantrekkelijk, verleidelijk, sexy. Je ervaart het alleen maar moeten ontvangen als nieuw, bevrijdend. Naakt zijn is heerlijk, weten dat iemand voor je zorgt, je mooi vindt, zoekt naar wat je prettig, lekker of fantastisch vindt….. Wat wil je nog meer? Voor de vrouw de inwendige yoni massage is heerlijk zacht, nieuw en respectvol.

 

fot01

De massage  worden gegeven door zachte en langzame strelingen. Hierdoor krijg je meer contact met je lichaam, kom je dichter bij je gevoelens en kun je je geest verruimen.De geslachtsorganen Vajra/Lingam en Yoni worden op een subtiele wijze aangeraakt waardoor er seksuele energie wordt opgewekt. Deze energie stelt zowel mannen als vrouwen in staat om hun orgasme te intensiveren. Mannen kunnen net als vrouwen meerdere en ook diepere orgasmen beleven als ze deze energie leren te activeren.