Leuke, ontspannende workshop in een veilige intieme omgeving met tantrische & Taoïstische oefeningen – rituelen en massage.

background.jpg

“Liefdevol verbinden“

Tantra & Tao verweven naar een pad voor mensen, die zoeken naar innerlijke vrijheid. Ervaren hoe je liefdevol met jezelf en de wereld om je heen, kan verbinden.

Warmte, veiligheid, genegenheid, lachen, gehoord worden, begrip, ontvangen, overgeven, dankbaar zijn, stralen en dicht bij je hart kunnen blijven. Een bijzondere wijze van aanraken & massage, in contact zijn, waardoor de seksuele energie kan gaan stromen. Dit ervaar je door je volledig over te geven vanuit je hoofd naar je hart en in je lichaam aanwezig te zijn.

Meer  en Weer gaan genieten . Praktische oefeningen en  tips in hand-oud voor thuis worden meegegeven, die gemakkelijk thuis te beoefenen zijn.

Langer genieten door simpel seksuele energie in het hele lichaam te voelen. Een methode om  in volledige kracht door het hele lichaam te beleven. Aanraken, knuffelen en ontvangen, intimiteit, sensualiteit en seksualiteit als een normale gang van zaken en noodzakelijk voor een gelukkig en gezond leven.

Een oprechte omhelzing produceert hormoon ‘oxytocine’ in jouw lichaam, ook bekend als het “liefdeshormoon”. Deze stof heeft vele voordelen in onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, het helpt ons, onder andere, om te ontspannen, zich veilig te voelen en onze bezorgdheid en angst af te zwakken.

Intimiteit en seksualiteit nemen een belangrijke plaats in ons leven. Het is de krachtigste energie, die we in ons hebben en kunnen activeren.

Taoïstische basis oefeningen  van de “Seksuele Kungfu”
leer en train je spieren van je bekkenbodem en ervaar je seksuele energie als een bron van levenslust en extase

Leuke, ontspannende avonden in een veilige intieme omgeving met dans, tantrische rituelen en een lichte maaltijd tijdens de pauze.

Een serie voor stellen en individuelen met een gelijk aantal mannen en vrouwen.

Zie voor meer informatie onze facebook.