Individuele coaching of als stel

Staan je / jullie in contact met je sensualiteit? Durf je, je te verbinden met het heilige seksuele potentieel en de levensenergie te ervaren? Of zijn er blokkerende overtuigingen waardoor het niet stroomt?

Om je vrij te voelen stromen, te spelen en te beminnen is een coaching op maat mogelijk. Durven te kiezen en bewuster te genieten.
Bewuster om te gaan met je seksuele energie. Seksuele energie is een voeding voor je lichaam en geest.

Een tantra-massage is een onderdeel van de coaching, een zeer tedere sensuele ontspanningsmassage, waarbij alle plekjes van je / jullie lichaam worden gemasseerd. Juist door de zachte en langzame strelingen krijg je meer contact met je lichaam, kom je dichter bij je gevoelens en kun je je geest verruimen.

Tantra-massages worden aanbevolen om o.a. stress te lijf te gaan, onzekerheid te overwinnen, seksuele problemen op te lossen en weer in jezelf te geloven. Ze geven je kracht en vitaliteit en je voelt de liefde voor jezelf.

In je relatie kan de seksfrequentie afnemen. Dit kan in de loop van de relatie ontstaan, dit is normaal. Dat komt omdat verliefdheid overgaat. Zolang je verliefd bent, beheerst seks je leven. Daarna worden andere dingen belangrijker. Eén op de vijf stellen hangt de seks zelfs aan de wilgen.

Is dat erg? Niet zolang beide partners daar tevreden mee zijn. Ook zonder vrijen kun je het samen heel erg goed hebben. De taoïsten zeggen er iets interessants over. Zij beweren dat ‘geen zin’ eigenlijk helemaal niet bestaat. Alle mensen zijn seksuele wezens en je kunt tot je dood vrijen. Als je geen zin hebt, ben je ‘de vonk’ uit het oog verloren. Die vonk ligt ergens onder een kast te verstoffen, je kunt hem niet meer vinden en zonder vonk geen vuur.

Als je leeft met een partner die geen zin heeft. Neem de stap en leer te genieten van jou seksuele energie. Met jezelf kun je het ook heerlijk hebben en daarbij is het ook nog eens uitermate gezond. De taoïsten zijn grote voorstanders van masturberen. Daar gaat het multi-orgasme over: je leert jezelf heel orgastisch maken. Dat levert meer genot op en meer energie. Een of twee keer per week goed voor jezelf zorgen brengt je nog meer. Seksuele tevredenheid laat alles in het leven beter lopen. Je voelt je man / vrouw in jou zijn. Jou energie laten stromen door jou lichaam met de mooi aangereikte eenvoudige taoïstische oefeningen die je dagelijks kan toepassen, thuis- op je werk – tijdens wandelen – sport en meer.  Je voelt je energieker en lacht meer en voelt je opgeruimd.

Leg je niet neer bij de situatie waarin je verkeerd.  Ga aan de slag, zorg dat je een gelukkige man / vrouw wordt.

Herken jij je in dit verhaal, en leef je als broer en zus? Neem contact op voor coaching om uit deze visuele cirkel te komen en meer bloei en vreugde bij jou zelf en of in je relatie te creëren.

De sessie voor paren helpt je onderzoeken wat jullie belemmert om in overgave te gaan in de kracht van liefde. Het meest dichtbij, vind je weg terug naar de intimiteit met elkaar. Je blijft open ontvankelijk in aandacht waarnemen. Zo wordt je bewust van je eigen patronen, gedachten en gevoelens met betrekking tot intimiteit en seksualiteit. Je leert opnieuw genieten van elkaar en de relatie verdiept zich tot een liefdevol samenzijn waarin je elkaar de ruimte laat en elkaars grenzen respecteert.

In de sessie leidt Body Connections  jou / jullie middels oefeningen vanuit de Tantra & Tao naar een diepere verbinding met jezelf en met de ander.

Door de praktische manier van coachen en zelfwerkzaamheid heb je in de regel minder sessies nodig dan bij een seksuologe.