TIPS & Cadeaubon aanvraag

Body Love in Connections

 ORIGINEEL  CADEAU?

Verras je partner en jezelf en geef een cadeaubon aan je partner. Voor samen een sessie in

Tantra &  Tao kennismakingsmassage

Een sessie waarin jullie samen een verdieping ervaren in een liefdevol samen zijn.

—————————————————————————————-

Vitaal ouder worden willen wij allemaal. Ouderdom wordt echter vaak geassocieerd met chronische aandoeningen en verminderde activiteiten. Het is een feit, dat met het toenemen van de jaren de kans op hierop toeneemt.

Hoe oud we zullen worden en op welke manier is deels genetisch bepaald, maar daarnaast spelen omgevingsfactoren en leefstijl een enorme rol. Steeds meerwetenschappelijk onderzoek laat zien, dat “gezond oud worden” niet alleen maar genetisch bepaald is, maar dat wij zelf hier een belangrijke invloed op kunnen uitoefenen. Een groot deel van onze gezondheid hangt mede af van onze leef- en eetgewoonten.

De voedselbehoefte neemt af naarmate wij ouder worden. Dit wordt mede veroorzaakt door minder lichaamsbeweging. Daarom heb je, als je ouder wordt, minder calorieën nodig. Het gevolg hiervan is, dat wij onze voeding per calorie moeten optimaliseren. Dit betekent, dat wij zorgvuldiger en selectiever moeten zijn bij de keuze van onze voedingselementen.

Experts zijn het eens: één van de belangrijkste manieren om te proberen onze gezondheid te behouden, de levenskwaliteit en levensverwachting te verbeteren, is het hebben van een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon, gecombineerd met een actieve, gezonde levenswijze. Een uitgebalanceerd voedingspatroon is gebaseerd op groenten, fruit en koolhydraatrijke voedingsmiddelen (bij voorkeur volle granen), met kleinere hoeveelheden mager vlees, vis, noten en zuivelproducten. Voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vetten en suikers zouden maar een klein deel van een gezond voedingspatroon mogen uitmaken. Een toenemend aantal onderzoeksrapporten toont het belang van een uitgebalanceerde voeding en levenswijze voor een goede gezondheid aan.

Het hectische moderne leven dat velen van ons vandaag de dag leiden, zorgt ervoor dat het een uitdaging is om iedere dag een uitgebalanceerd voedingspatroon aan te houden. Al jarenlang hebben mensen talloze manieren gevonden om dat advies te negeren. “Ik heb geen tijd, het is teveel gedoe”. Maar omdat wetenschappers en voedingsdeskundigen steeds meer over de geweldige voordelen van groenten en fruit in onze voeding te weten komen, zouden we dit advies toch ter harte moeten nemen. Er is geen vervanging voor het eten van een grote variëteit aan groenten en fruit, maar als u bent zoals de meeste mensen, dan eet u dat niet altijd. Uit onderzoek van het RIVM “Ons eten gemeten” (2004) blijkt dat in Nederland de gemiddelde groenten- en fruitinname 120 gram, respectievelijk 102 gram per dag is. Dat is dus ruim onder het doel van ten minste 5 porties per dag.

Bovendien wordt het steeds moeilijker om de nodige vitaminen en mineralen in te nemen. De kwaliteit van onze groente en fruit is niet meer wat het geweest is. Het land waar het op verbouwd wordt is arm en de groente en fruit is lang onderweg, voordat het in onze keuken verwerkt kan worden. Bovendien worden de overgebleven vitaminen en mineralen ook nog door onze kook en bak methoden verminderd.

In onze workshops geven wij oefeningen en voedingsadviesen, om vitaal oud te worden.

Om u te helpen om dagelijks de nodige vitaminen en mineralen in te nemen, kan je ook gebruik maken van supplementen.

 

———————————————————————

 

Fantastisch Seksleven: De 4 Gouden Tips!

Hoe hou je in een relatie de pit in jullie seksleven? Je kunt je allerlei vreemde methodes aan laten praten terwijl het zo simpel kan zijn: Wij presenteren je de 4 gouden basics voor een geweldig seksleven!

Vier basics voor een geweldig seksleven

Wanneer je merkt dat je een beetje in de sekssleur terecht bent gekomen wil je er alles aan doen om jullie seksleven weer op te peppen. Je wilt het liefst dat de vonken eraf vliegen in de slaapkamer, en dat jullie net als in de films vol hartstocht in elkaars armen in slaap vallen.

Het is mogelijk, en het is niet moeilijk. Het kost echter wel dagelijks wat werk om dit punt (weer) te bereiken. Goede seks krijg je niet cadeau! Je moet eraan werken, en wij leggen je uit hoe.

1. Variatie houdt de spanning en het avontuur in jullie relatie

Ja, een klassieke tip als het gaat om het oppeppen van je seksleven. Toch is het waarheid als een… eh… kip! Variatie in je seksleven zorgt voor blijvende spanning en zorgt ervoor dat er steeds iets te ontdekken valt. Variëren kun je uiteraard op veel manieren doen. Het is echt niet nodig om direct naar de zweepjes en het rubber te grijpen.

Begin te variëren in kleine dingen. Zet een ander soort muziek op, doe het eens in de woonkamer. Je kunt aan de slag gaan met glijmiddel, leuke speeltjes of je sekstoys juist een keer het raam uitdoen (kijk uit voor voorbijgangers) en het au naturelle doen.

Probeer nieuwe standjes, andere vormen van seks, start in een andere volgorde, verander de sfeer (doe het eens in fel TL licht in plaats van altijd met kaarsjes!), doe het op andere momenten van de dag op andere plekken en ga zo maar door. Variëren is eigenlijk heel makkelijk, en je krijgt er een hoop voor terug. Door steeds andere dingen te doen valt er steeds iets te ontdekken voor jullie allebei, en kom je dus minder snel in de sekssleur! 

2. Seks met regelmaat om de ‘flow’ in jullie relatie te houden

Hoe minder je sekst, des te minder drive je op den duur zult hebben. Meer seks betekent op den duur meer seks. Als je vaker sekst zul je merken dat je ook meer zin krijgt in seks, je lichaam past zich aan. Het is misschien lastig om de drempel over te stappen, maar als je echt een geweldig seksleven wilt hebben zul je moeten streven naar minimaal twee beurten per week.

Tijdens een hartstochtelijke vrijpartij gebeuren er magische dingen. Er komen talloze hormonen vrij (lees ook: Waarom seks gezond is) die ervoor zorgen dat jullie je met elkaar verbonden voelen. Hoe vaker je lichamelijk met elkaar bezig bent, des te sterker dat gevoel wordt. Niet voor niets zien veel mensen seks als iets spiritueels. Seks verbindt een maakt jullie samen ‘één’.

Hoe langer jullie geen seks hebben, des te minder verbonden jullie je zullen voelen als partners. En hoe minder verbonden, hoe kwetsbaarder jullie relatie. Ga dus lekker 2 tot 3 keer per week met elkaar aan de slag en houd de vlam brandend! Hou de ‘flow’ in jullie relatie.

3. De seks gaat niet om de seks, wat een openbaring!

Niet echt een openbaring, voor de meeste vrouwen tenminste. Voor veel mannen is het echter wel nieuws. Seks draait niet om seks. Je hebt seks omdat je van elkaar houdt, omdat je (daar komt ‘ie) ‘de liefde met elkaar bedrijft’. Juist. Seks draait, tenminste binnen een relatie, om liefde. Het gaat om verbondenheid met je partner, om die diepere gevoelens. Dat is ook de reden dat veel mensen tijdens de seks tranen in hun ogen kunnen krijgen of zelfs in huilen uit kunnen barsten. Het draait om emoties, liefde en subtiliteit.

Dus? Dus stel je dat aspect van de seks voorop. Stel de liefde voorop en laat je leiden door je gevoelens. Verval tijdens het zoenen niet in gewoonte, maar zoen met liefde. Proef en voel de ander. Wees je bewust van elkaar en ga echt in elkaar op. Knuffel, speel, streel en snuffel. Bedrijf de liefde met je lief, niet de seks.

4. Je hebt te maken met een ander mens, PRAAT ERMEE!

Als je slechts één ding onthoudt van dit artikel, zorg er dan voor dat dat dit punt is: blijf communiceren. De ander weet niet wat jij lekker en prettig vindt totdat jij het aangeeft. Jij kan je partner niet ten volle bevredigen als hij of zij niet laat weten wat zijn of haar voorkeuren zijn. Het is heel simpel, en ook ontzettend moeilijk op z’n tijd. Communicatie is de sleutel tot succesvolle relaties, en dus ook tot een succesvol seksleven. Het loopt in alles door, en je moet het blijven doen zolang jullie bij elkaar zijn.

Leer elkaar kennen, echt kennen. Praat over alles en wees eerlijk en open. Communiceer bovendien niet alleen over de seks. Een goed en spannend seksleven is een soort overkoepelde sluier over jullie hele relatie. Hoe beter jullie in het dagelijks leven met elkaar overweg kunnen, des te beter jullie seksleven zal worden. Blijf dus met elkaar praten. 

Meer lezen over het ontwikkelen van een beter seksleven

Was je al volledig op de hoogte van de bovenstaande tips? Good for you, hou vol en jullie seksleven blijft spetterend! Zag je nieuwe mogelijkheden? Ga ermee aan de slag, en begin vandaag nog. Laat desnoods je partner deze tekst lezen zodat jullie op één lijn komen. Een geweldig seksleven bereik je tenslotte samen!

Meer lezen over het verbeteren van jullie seksleven? Ga dan eens met deze artikelen aan de slag:

 

Hier alvast een paar tips voor verbeteringen:

Voel je Zekerder in Bed: 5 Tips!

We zijn allemaal wel eens onzeker over ons lichaam. Ook zijn we allemaal wel eens onzeker in bed. In bed zijn jouw cellulitisbillen en flubberbuikje héél goed te zien. Tenminste, dat denk jij! Wil je niet meer onzeker zijn? Met deze tips maak jij je niet meer druk om die drildijen!

1. Maak jezelf mooi

Wanneer je jezelf mooi maakt voor je lief, zal hij echt niet op dat buikje letten. Hij zal waarschijnlijk niet eens de kans krijgen. Neem een lekkere douche en zorg ervoor dat je heerlijk ruikt. Was je haren met de lekkerste shampoo en onthaar je benen, oksels en eventueel je bikinilijn. Draag mooie lingerie en draag je lekkerste parfum en hij vindt je geweldig.

 2. Wees romantisch!

Door een mooie en relaxte omgeving zal je jezelf ook meer op je gemak voelen. Zorg ervoor dat het licht gedimd is of voor mooie kaarsen. Kaarsen zijn ideaal, want deze laten lelijke plekjes niet opvallen. Iedereen is mooi in kaarslicht. Strooi rozenblaadjes op bed en zet een zacht ontspannen muziekje op. Jij zult je meer relaxed voelen en minder onzeker over je eigen lijf.

3. Voel je mooi

Zelfvertrouwen is mooier dan maatje 36! Wanneer je vol vertrouwen en zekerheid het bed instapt met je lief, zul je merken dat het allemaal veel gemakkelijker gaat. Waardeer jezelf zoals je bent en weet dat je mooi bent. Overdrijven hoeft natuurlijk niet, maar onthoud wel dat je speciaal bent. Wees blij met de lichaamsdelen die je hebt en concentreer je niet op de lichaamsdelen die je minder mooi vindt. Kijk naar je totale plaatje.

 4. Jij bent het!

Onthoud goed dat hij van je houdt en alleen jou wil! Hij is gevallen op je karakter maar ook op je lichaam. Hij wil graag bij je zijn, met je zoenen en je aanraken. Jij bent zijn ware, dus er is geen reden om onzeker te zijn!

5. Blijf genieten

Het zou onwijs zonde zijn als je niet zou genieten van dit moment met je lief. Probeer je onzekerheid opzij te zetten en te genieten van elkaar. Praat af en toe over je onzekerheden en je zult merken dat je onzekerheid langzaam zal verdwijnen.

 

Wees een Betere Partner: 6 Tips!

Je hebt alles voor je lover over toch? En je wilt je relatie niet laten versloffen? Laat dan eens zien dat jij de perfecte partner bent met deze tips!  

1. Wees geïnteresseerd

Ook al houdt je lief van pottenbakken of het verzamelen van pennendoppen, wees toch geïnteresseerd in je lover. Je bent tenslotte toch op hem of haar gevallen? Je partner krijgt hierdoor meer zelfvertrouwen en jij kan wat beter begrijpen wat haar of hem nou zo boeit in deze hobby.

2. Kleine bedankjes

Het is heerlijk om af en toe te horen van je lief hoe blij hij met je is en hoe blij hij is dat jij hem accepteert zoals hij is. Leer elkaar daarom eens wat vaker te bedanken. Het geeft een fijn gevoel. Je kunt dit doen door het gewoon eens af en toe te zeggen of met een kaartje of cadeautje. Raar om een kaartje te sturen als je in hetzelfde huis woont? Helemaal niet, dat maakt het juist leuk! Bekijk ook Dankbaarheid: Direct Gelukkiger met Weinig Moeite.

3. Opruimen die rommel!

De meeste irritaties in relaties ontstaan doordat één van de twee niet voldoende opruimt of meehelpt in het huishouden. Ben jij die persoon? Kom uit je luie stoel en help eens een handje. Je zult snel genoeg zien hoe blij je liefje is! Als je het ook nog vol kunt houden is het helemaal fantastisch! Leer opruimen met 4 gouden regels.

4. Geef elkaar wat ruimte

Wist je nog dat je vroeger zo blij was als jullie elkaar pas weer na een week zagen? Alles was dan perfect en geweldig! Laat elkaar eens los en geef elkaar wat ruimte. Plan jullie zaterdagavond eens onafhankelijk van elkaar in. Ga eens apart stappen of een weekendje weg. Je zult merken dat jullie elkaar ontzettend missen, maar des te leuker is het als jullie elkaar weer zien!

5. Verzorg jezelf

Naarmate je elkaar langer kent word je gemakkelijker met je uiterlijk. Dat is logisch, je voelt je lekker bij die persoon. Kijk alleen uit dat je niet versloft. Blijf sporten en zorg voor jezelf. Zorg ervoor dat je elke dag weer straalt, en dat speciaal voor die ene persoon. Blijf aantrekkelijk voor elkaar! Zoek je goede verzorgingstips? Kijk dan in ons ‘Hou van je Lichaam’ archief!

6. Organiseer een date

Jullie hebben het druk met werk en het huishouden. Daarom zijn jullie ’s avonds uitgeput op de bank te vinden. Draai de knop om en neem je lover mee uit! Regel een romantisch etentje of een gezellig avondje theater of film. Maak je mooi en laat zien dat je de ander nog steeds heel speciaal vindt. Je kunt de sleur in jullie seksleven te lijf gaan door eens iets aparts te doen in de slaapkamer.

 

 

Body Love in Connections

Reacties zijn uitgeschakeld.